Новини

Координаційний Центр в роботі

Координаційний Центр в роботі

Координаційний центр військово-патріотичного виховання та оборонно-масової роботи, що працює на базі Київської міської організації Товариства сприяння обороні України, проводить активну роботу з військово-патріотичного вишколу допризовної молоді столиці.

За ініціативи голови Київської міської організації Товариства сприяння обороні України, в загально-освітньому навчальному закладі № 130 Голосіївського району відбувся військово-патріотичний захід – вручення відмінникам допризовної підготовки приписних свідоцтв.

Представники Печерсько-Голосіївського об’єднаного районного військового комісаріату спільно з офіцерами – учасниками бойових дій в зоні проведення АТО( в тому числі представники Київської міської організації ТСО України) виступили перед школярами та вручили їм перші військові документи – приписні свідоцтва.

Не залишився без цінних подарунків і навчальний заклад, Київська міська організація Товариства сприяння обороні України нагородила його пневматичними гвинтівками та набоями до них.

Тож співпраця та координація роботи міського Товариства з первинними організаціями продовжується.

Координаційний Центр військово-патриотичної роботи Київської міської організації ТСО України