Новини

Відзначили Ювіляра!

21 січня 2015 року в загальноосвітньому навчальному закладі № 84, що в Печерському районі м. Києва пройшло засідання бюро Печерської районної організації Товариства сприяння обороні України.

Поряд з важливими питаннями, щодо планів роботи Організації на 2015 рік, які обговорювались на бюро, відбулось вшанування ювіляра, поважної людини та фахівця, члена нашого Товариства, викладача предмету «Захист Вітчизни» ліцею №171 «ЛІДЕР» Соломатіна Віктора Борисовича.

Крім мудрості та високого професіоналізму як досвідченого викладача з предмету «Захист Вітчизни», Віктор Борисович протягом останніх 10 років, є незмінним старшим тренером збірної команди міста Києва з військового семиборства, яка за цей час була призерами та тричі чемпіоном України.

Заслуги ювіляра добре відомі серед освітянської та спортивної громадськості міста Києва, тож вшанували Віктора Борисовича, друзі, колеги по роботі та керівництво Київської міської, Печерської районної організацій Товариства сприяння обороні України, Київського міського військового комісаріату та Печерського управління освіти.

Інструктор з неолімпійських

та технічних видів спорту С. Соловей