ГоловнеНовини

За сприянням київського міського товариства

Провівши свої обласні та міські змагання з судомодельного спорту, кращі спортсмени регіонів України, де активно розвивається цей чудовий вид спорту, зібралися в місті Києві на мальовничому озері, що в парку Нивки у відкритому Чемпіонаті України серед моделей секції «М».

В змаганнях взяли участь 12 команд з: Полтавської, Сумської, м. Києва, Волинської, Херсонської, Житомирської (дві команди), Чернігівської, Черкаської, Івано-Франківської та Рівненської областей.

В такому порядку посіли команди і в загальнокомандному заліку, який складався з учасників-юніорів та дорослих. Приємно відзначити, що місто Київ представляли вихованці Київського міського спортивно-технічного клубу Товариства сприяння обороні України (директор Мельниченко Р. В., керівник секції з судомодельного спорту Деміденко С. С.).

В особистому заліку, дружня команда міста Києва у складі: Кравченка Гліба (2 перших, 1 друге та 2 третіх місця), Новика Олександра (1 перше, 1 друге 2 третіх місця), Норкіна Іллі (1 перше, 2 других та 1 третє місця), Головачова Андрія (1 перше та 2 третіх місця), Філоненка Романа ( 1 друге та 1 третє місця), Ніколаєнка Олега (друге місце), Чуба Сергія (друге місце), Яковенка Андрія (третє місце) та Коваленка Андрія (третє місце), завоювала загалом 5 золотих, 7 срібних та 9 бронзових медалей.

Тож слава переможцям та призерам, які достойно представили наше рідне місто Київ та Київське міське Товариство сприяння обороні України!

Помічник Голови С. Соловей