ГоловнеНовини

Комплексний підхід у вихованні громадянина — патріота незалежної України!

foto3Напередодні одного з головних свят в Україні — Дня захисника України в місті Києві проходять різноманітні заходи, акції, флеш-моби, присвячені цьому святу.

Одним з таких заходів, а саме «круглий стіл», відбувся в Київському палаці дітей та юнацтва, яке організував Департамент освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації, зокрема Київський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання, за участю різних громадських національно-патріотичних організацій, лідерів учнівського самоврядування м. Києва. Учасником цього зібрання була і Київська міська організація Товаритсва сприяння обороні України, яка опікується та підтримує учнівську та студентську молодь.

Основним посилом, який лунав з уст присутніх — було єднання та консолідація усіх національно-патріотичних сил, підняття духу переможця серед громадян України.

В унісом з проведенням «круглого столу» на всіх поверхах Палацу проходили цікаві зустрічі, спілкування дітей-школярів та студентства з нашими захисниками, які були в зоні бойових дій на сході України.

Святковий концерт віншував урочистий захід: пісні, вірші, спогади, танці, показові виступити юних майбутніх захисників нашої країни — все це було продемонстровано на сцені Палацу!

Молоді серця, що наповнювались гордістю та відвагою за нашу державу — підтвердили правильний напрямок та стратегію національно-патріотичного виховання в Україні!

Заступник Голови С. Соловей