ГоловнеНовини

Ті, що прославляють Україну!

DSC00920З 29 серпня по 9 вересня 2016 року спортсмени Київської ДЮСШ «Віраж» члени Київського міського Товариства сприяння обороні України з радіоспорту взяли участь у чемпіонаті та Кубку Світу зі спортивної радіопеленгації, що проходив у м. Албена (Болгарія) гідно виступивши та ще раз показавши, що українські спортсмени одні з найсильніших у світі!

За результатами змагань, наші спортсмени здобули 24 медалі, з яких: 13 золотих, 4 – срібні та 7 – бронзових. У командному заліку здобули 10 нагород: 4 – золотих, 3 – срібні та 3- бронзові медалі.

Чемпіонами Світу стали: Карпович Федір здобув 3 медалі, Романенко Василь — 1 медаль, Коноплицька Карина — 1 медаль, Іванчихін Микола здобув 3 медалі, Давиденко Юрій – 2 медалі, Коршунов Віктор – 2 медалі та Пархоменко Олександра — 1 медаль.

Срібними призерами стали: Коршунов Віктор, Романенко Василь, Барановський Віктор та Карпович Федір.

DSC00917Бронзовими призерами стали: Іщенко Анастасія здобула 2 медалі, Романенко Василь – 2 медалі, Фурса Олена, Пархоменко Анастасія та Пархоменко В’ячеслав.

Цей успіх та «зорепад» медалей відбувся завдяки багаторічній та високопрофесійній роботі заслужених тренерів: Заслуженого тренера України, Заслуженого майстра спорту України Веліканова Миколу Васильовича та Заслуженого тренера України Веліканову Надію Леонівну, які виховали талановиту молодь і продовжують це робити з великим ентузіазмом та натхненням!

Вітаємо наших славних спортсменів та їх тренерів з великим успіхом, що є гордістю міського Товариства!
Бажаємо Вам подальших успіхів на спортивній ниві і надалі прославляти Товариство сприяння обороні України та Україну!!!

Заступник Голови С. Соловей