ГоловнеНовини

Військово-патріотичне виховання учнівської молоді в умовах викладання предмету «Захист Вітчизни»

ТСОУ

27 серпня 2016 року в Київському міському військовому комісаріаті відбулась Київська міська методична конференція під гаслом «Військово-патріотичне виховання учнівської молоді в умовах викладання предмету «Захист Вітчизни».

До участі у нараді були запрошені представники Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), методисти науково-методичних центрів управлінь освіти, голови методичних об»єднань вчителів предмету «Захист Вітчизни», голови районних у місті Києві організацій Товариства сприяння обороні України та інші громадські організації, які співпрацюють в даному напрямку роботи.

На конференції як завжди були підведені підсумки, зроблений аналіз проведеної роботи в першому півріччі 2016 року та обговорені нові проекти стосовно подальшого удосконалення роботи у військово-патріотичному вихованні учнівської молоді у процесі викладання предмету «Захист Вітчизни» та при проведенні різноманітних заходів.

Серед низки проблем, в основному матеріально-технічного забезпечення навчальних закладів, що жваво обговорювались присутніми, були помітні зрушення в плані розуміння, об»єднання та бачення результату роботи усіх зацікавлених організацій.

Свій внесок в цю важливу ділянку роботи вносить і Київська міська організація Товариства сприяння обороні України, як організаційно-методичну так і фінансову. Вже в цьому році були придбані та передані 120 комплектів плакатів з військово-патріотичного виховання та оборонно-спортивної роботи та 500 куточків Товариства сприяння обороні України для загальноосвітніх, професійно-технічних, вищих навчальних закладів, спортивно-технічних клубів та громадських організацій міста Києва. Суттєву допомогу міське Товариство надає у питаннях матеріально-технічної допомоги при проведенні різноманітних заходів та участі наших спортсменів у всеукраїнських, європейських та світових змаганнях.

Планів перед початком нового навчального року намічено багато, тож маємо бажання їх виконати!

Заступник Голови С. Соловей