ГоловнеНовини

Фінал відкритого чемпіонату Громадської організації «Товариство сприяння обороні України» з картингу

kartingt12З 15 по 17 вересня 2017 року на спорткомплексі » Автодром Чайка» відбувся відкритий чемпіонат ГО «ТСО України» з картингу серед учнівської молоді, який вже став традиційним.

На старт вийшло 11 команд, в т.ч. Київської міської організації Товариства сприяння обороні України та 10 обласних осередків: Волинської, Київської, Львівської, Одеської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької та Чернігівської.

Міському Товариству було доручено організація та проведення чемпіонату, який в цьому році зібрав найбільшу кількість команд та учасників змагань і пройшов на великому організаційному і емоційному рівні.

Найшвидші «шумахери» з обласних відборів зібралися щоб гідно представити свої організації у відкритому чемпіонаті. На глядачів змагань чекали видовищні перегони найшвидших картингістів, пілоти вели запеклу боротьбу на треку, щоб визначити найкращого!

В картингу машини, двигуни та гума у всіх однакова, тож гонщики перебувають в рівних умовах, а тому основна перевага тут – в майстерності пілота. На змаганнях з картингу завжди точиться найгостріша боротьба і як правило, на фініші гонщиків розділяють долі секунди.

«Золоті секунди» в командному заліку подарували золоті медалі команді з Хмельницької області, «срібло» дісталось спортсменам Тернопільської області, а спортсмени Волинської області здобули «бронзу».

Фінальна таблиця особистих перемог виглядає наступним чином:

«Піонер — Н — міні» — І місце — Матіців Жан, Волинська область
«Піонер — Н» — І місце — Грабець Матвій, Хмельницька область
«Піонер — Б» — І місце — Грабець Матвій, Хмельницька область
«Кадет» — І місце — Лукащук Денис, Тернопільська область
«Популярний» — юнаки — І місце — Самодєлова Дарина, Сумська область
«Популярний» — дорослі — І місце — Снігур Денис, Хмельницька область
«125 Безкоробка» — І місце — Бліхар Олександр, Тернопільська область.

Початок навчального року для учнівської молоді розпочався стрімко та емоційно.

Бажаємо спортсменам та їх тренерам міцного здоров’я, радості, сонячних днів у житті, бадьорості духу, нових цікавих змагань і нових перемог!

Помічник Голови А. Шуміліна