ГоловнеНовини

Всеукраїнська Акція «Потяг єднання України «Труханівська Січ»!

sich22Громадська організація «Товариство сприяння обороні України» розглянувши на Правлінні звернення Громадської організації «ВО «Коло.Медіа» щодо спільного проведення Всеукраїнської акції «Потяг єднання України «Труханівська Січ», яка є одним із багатьох всеукраїнських заходів, що проходять під гаслами — «Україна понад усе!» вирішила прийняти участь у проведенні цього важливого заходу, залучивши обласні осередки Товариства по територіях яких буде проходити Потяг.

Початок проведення Акції, а саме, підготовку і організацію було доручено Київській міській організації Товариства сприяння обороні України, яка підготувала для учасників цікаву програму.

Акція розпочалась 7 жовтня 2017 року біля Будинку Товариства сприяння обороні України, куди прибули учні, студенти, волонтери, організатори та представники засобів масової інформації від Міністерства оборони України, спільним фотографуванням.

Після знайомства та спілкування, всі присутні поїхали до спортивного комплексу «Чайка» Товариства сприяння обороні України, де була організована шестигодинна програма перебування.

Цікава екскурсія, інформацію про життя та будні діяльності спортивного комплексу «Чайка», його перспективи, а головне про екстремальні технічні види спорту: літаковий, парашутний та автомотоспорт, гості слухали з захопленням!

Від екскурсії учасники перейшли до практичної участі у спортивних змаганнях, які організувала дитячо-юнацька спортивна школа з автомотоспорту, що функціонує при Київській міській організації Товариства сприяння обороні України.

Всі учасники, а також волонтери, організатори та журналісти прийняли участь у спортивних змаганнях з картингу. Після попередніх заїздів, визначились фіналісти, які розіграли призові місця серед дівчат та юнаків і отримавши дипломи, медалі та кубки в нагороду.

Призерами серед дівчат стали:

Кибукевич Катерина — 1 місце;
Степанець Вікторія — ІІ місце;
Белімова Софія — ІІІ місце.

Серед юнаків:

Захарчук Владислав — І — місце;
Науменко Леонід — ІІ місце;
Гужвій Павло — ІІІ місце.

Не залишились без уваги і нагород всі учасники змагань, отримавши грамоти від Голови Київської міської організації ТСО України Ніколаєнко О. М., за активну участь у змаганнях та Всеукраїнській Акції.

Отримавши багато нових і приємних вражень від участі у змаганнях та познайомившись з діяльністю Громадської організації «Товариство сприяння обороні України», молодь з задоволенням виявила бажання і далі приймати участь у таких заходах і стати членами Товариства!

Думаємо, що старт Всеукраїнської Акції «Потяг єднання України «Труханівська Січ» пройшов на високому рівні, головна мета якої — Єднання України!

Заступник Голови С. Соловей