ГоловнеНовини

Кубок України, кубок ГО «ТСО України» та всеукраїнські змагання «Меморіал Пилипенка М. К.» з радіоспорту!

ТСОУ

Велика кількість змагань з радіоспорту, що проходять протягом року, спонукає до їх об»єднання! Ось і кінець вересня місяця об»єднав проведення одночасно кількох змагань всеукраїнського рівня – Кубок України, Кубок ГО «ТСО України» та всеукраїнські змагання «Меморіал Пилипенка М. К.». Право їх організації та проведення було надано Громадській організації «ТСО України», що є свідченням підтримки Товариством радіоспорту в Україні та її авторитету.

Змагання відбулись в Голосієвському районі міста Києва, і були проведені на високому організаційному рівні, зібравши учасників з міста Києва та 10 областей України.

Місто Київ не тільки столиця України, а й «столиця» радіоспорту, про це свідчить рівень проведення змагань та підготовка спортсменів різного рівня і звісно результати. Кількість спортсменів, які виступають під прапорами міста Києва, України, а також Товариства в різних дистанціях та діапазонах з кожним роком збільшується.

Ось і на цих змаганнях «відзначилися» наші кияни, завоювавши 43 медалі (16 золотих, 15 срібних та 12 бронзових). Як говорять, «зірками» спорту не стають, їх роблять видатні тренери-професіонали. А така «команда-профі» в місті Києві є, і очолює її директор дитячо-юнацької спортивної школи з радіоспорту «Віраж» — Петровський Анатолій Павлович, звісно ж з такими тренерами, як Надія та Микола Веліканови, Микола Іванчихін, Людмила Запорожець, Володимир Мінаков та Анастасія Бондаренко.

Тож маємо надію, що ще не одне покоління спортсменів з»явиться на спортивному горизонті в столиці «радіоспорту» місті Києві!

Заступник Голови С. Соловей