ГоловнеНовини

Судномоделісти – володарі кубку України!

sport-katery3Підходить до завершення спортивний сезон у судномоделістів. І знову порадували нас київські спортсмени, які вже протягом багатьох років захищають честь Київської міської організації Товариства сприяння обороні України. Село Забір»я, що в Київській області вкотре приймало змагання всеукраїнського рівня, тож 2-й етап, фінал Кубку України з судномодельного спорту (моделі секції «FSR») відбувся на високому організаційному та емоційному рівні. З 9 збірних команд областей та міста Києва, кияни в запеклій боротьбі обіграли клуб «ВІННЕР», який представляв кращих спортсменів з 3 областей України: Вінницьку, Рівненську та Миколаївську, посівши почесне перше загальнокомандне місце. А збірна команда оборонців міста Києва, переможець вищезазначених змагань, була представлена такими чемпіонами: Откідач Валерій, Ігнатенко Геннадій, Ніколаєнко Олег, Головачов Андрій, Бандурка Василь, Мостицький Олег та Пузій Олександр.

Хочемо зазначити, що за 5 днів змагань, наші спортсмени завоювали 13 медалей, з яких: 6 золотих, 5 срібних та 2 бронзові.

Цікаво, що цей «екзотичний» вид спорту, набуває все більшої популярності в Україні і особливо в місті Києві. До вже відомих та заслужених судномоделістів, щорічно приєднується нова, молода та талановита молодь, яку виховує та робить їх чемпіонами, заслужений тренер України — Деміденко Сергій Степанович.

Інструктор зі спорту
Київського МСТК О. Самченко