ГоловнеНовини

Зимовий чемпіонат м. Києва з картингу набирає розгін!

IMG_15943-й етап відкритого зимового чемпіонату м. Києва з картингу на призи Київської міської ДЮСТШ з автомотоспорту ТСО України продовжує зимовий марафон у проведенні змагань з картингу.

Багаторічні заняття-тренування з картингу, як і багатьом видах спорту, притаманні бажання досягти більших висот і результатів, що спонукають до участі спортсменів у змаганнях. Адже тільки змагання дають можливість виявити рівень підготовки, навиків, характеру та інших необхідних спортсмену якостей, а також усвідомити чи в правильному напрямку «рухається»  спортсмен та його тренер.

Якщо в попередні роки цей вид спорту в основному починав свою діяльність з березня місяця, то з 2017 року у дітей та підлітків з»явилась можливість завдяки партнерській співпраці Київської міської організації Товариства сприяння обороні України та організації «INGUL-KART racing team» проводити змагання і взимку.

Тож завзята боротьба точилася протягом трьох кваліфікаційних заїздів, в яких брали участь 27 учасників, де кожен мав нагоду проявити себе на треку якнайкраще.

IMG_1585В результаті насичених перегонів визначилися 9 найшвидших картингістів, які протягом всіх трьох заїздів займали призові  місця. Особливу увагу хочеться приділити юним Валентині Сай-Мітряєвій, (вікова група 9-11 років), та її сестрі Сай-Мітряєвій Софії (залік серед дівчат), які впродовж трьох заїздів змагань по два рази займали перші місця – ось що значить сімейний командний дух.      

Високі результати були показані і в групі 12-16 років – два перших місця виборов Пугач Роман. В командному заліку безумовним лідером є НВК Солом’янського р-ну м. Києва, який три етапи поспіль посідає І-е командне місце.

Підготовка та проведення змагання здійснюється завдяки професійній роботі керівництва Київської міської дитячо-юнацької спортивно-технічної школи з автомотоспорту ТСО України (директор Савенко Сергій Констянтинович) та  Федерації картингу України.

І як завжди переможці та призери змагань були нагороджені Кубками, медалями та дипломами від Київської міської організації Товариства сприяння обороні України, а ще щирими посмішками і обіймами своїх рідних та друзів.

Ну а ми, фанати картингових перегонів та віддані вболівальники, вже за тиждень станемо свідками ІV передостаннього етапу зимового чемпіонату з картингу.

 

Переможці змагань

Місце ПІП Команда
Молодші юнаки (6-8років)
1 Вербняк Іван ПСТК «Святошин» м. Київ
2 Козін Олександр ПСТК «Святошин» м. Київ
3 Бойко Данііл ПСТК «Святошин» м. Київ
Старші юнаки (9-11 років)
1 Балашов Ян НВК Солом’янського р-ну м. Києва
2 Пешко Валентин НВК Солом’янського р-ну м. Києва
3 Потапенко Ігнат НВК Солом’янського р-ну м. Києва
Юніори(12-16 років)
1 Пугач Роман КМ ДЮСТШ з автомотоспорту
2 Демков Кирил НВК Солом’янського р-ну м. Києва
3 Штанько Андрій НВК Солом’янського р-ну м. Києва
Дівчата
1 Сай-Мітряєва Софія УДЦПО
2 Струтинська Катерина НВК Солом’янського р-ну м. Києва
3 Бойченко Марта УДЦПО
Командний залік
1 НВК Солом’янського р-ну м. Києва
2 КМ ДЮСТШ з автомотоспорту м. Києва
3 Український державний центр позашкільної освіти

 

Головний суддя змагань:             І.С. Кияниченко