ГоловнеНовини

Миті, які запам’ятовуються на все життя!

Спортивні змагання, спартакіади, різноманітні конкурси та ігри – це все кропітка робота Київської міської організації Товариства сприяння обороні України та її районних підрозділів, які активно співпрацюють з усіма зацікавленими організаціями міста Києва та Київської області. Особливо це стосується останніх місяців, адже змагаються всі, від дошкільнят до дорослого населення, лозунг «В здоровому тілі – здоровий дух!» ніхто не відміняв, тож активність, а особливо молоді вражає!

Як приклад, Спартакіада допризовної молоді (олімпіада з військової підготовки), змагання, які складалися з трьох етапів та військово-спортивні змагання з кульової стрільби «Влучний стрілець» серед закладів професійної освіти міста Києва та Київської області, були проведені на хорошому організаційному рівні.

Підсумки вищезазначених заходів були проведені в Київському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою, де напередодні був відкритий первинний осередок міського Товариства.

Не будемо перераховувати переможців та призерів в особистому та командному заліках етапів та змагань, тому що їх дуже багато. Єдине, що можна сказати – такі заходи мали і матимуть позитивні результати в духовному, патріотичному та фізичному вихованні молоді. Тож активна підтримка і допомога в цьому виховному процесі з боку районних та міської організацій Товариства, завжди є і буде, адже ми виховуємо справжніх патріотів України, майбутніх захисників нашої землі.

Помічник Голови Т. Кошова