ГоловнеНовини

Снайпер столиці» та Кубок ТСО України в Святошинській районній організації!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Цього року одночасно два змагання з вогневої підготовки «Снайпер столиці» та Кубок Товариства сприяння обороні України Святошинського району міста Києва відбулися в тирі Київської гімназії східних мов № 1.

В змаганнях взяли участь 25 команд з навчальних закладів Святошинського району. Районне Товариство взяло безпосередню участь в організації та проведенні змагань, забезпечивши: суддів, пневматичні гвинтівки, кульки для стрільби, мішені, кубки, медалі, грамоти та дипломи.

За підсумками змагань, суддівська колегія оголосила переможців та призерів в особистому та командному заліках, ними стали:

I-е місце — Недавній Георгій, учень ЗЗСО № 35;
II-е місце — Дудін Євгеній, учень ЗЗСО № 206;
III-є місце — Лук’янчук Володимир, вихованець ПНЗ »ЦВПСВМ «ДЕСАНТНИК».

Загально – командні місця мають такий вигляд:

I-е місце — ЗЗСО № 35;
II-е місце — ЗЗСО № 206;
III-є місце — ЗЗСО № 197.

Після оголошення результатів, голова Святошинської районної у м. Києві організації ТСО України Мельниченко Р.В. вручив переможцям та призерам, учасникам та командам, кубки, медалі, грамоти та дипломи, а також кожна команда-учасниця отримала по дві пачки кульок для стрільби з пневматичної гвинтівки.

Тож активна військово-патріотична та спортивно-масова робота проводиться в Святошинському районному Товаристві, чітко видно, що військово-патріотичне виховання молоді – є основним напрямком в її діяльності.

Заступник голови Святошинської
районної у м. Києві організації ТСО України С. Гурський