ГоловнеНовини

Відбулися звітно-виборні збори столичних оборонців!

Напередодні великого свята – Святого Миколая відбулися Загальні звітно-виборні збори Київської міської організації Товариства сприяння обороні України.

Передувала міському зібранню кількамісячна кампанія з підготовки та проведення зборів у первинних групах та районних організаціях де були обрані голови, Правління та Ради Правління відповідного рівня.

Хочу зазначити, що до цього важливого для міського Товариства заходу з усією відповідальністю віднеслися усі керівники первинних та районних ланок.

А самі міські Загальні звітно-виборні збори відбулися у Будинку Товариства сприяння обороні України, організація та проведення яких пройшла на високому організаційному рівні.

Делегати від усіх районних організацій міського Товариства змогли відчути, побачити та ознайомитися з досягненнями Товариства за 5 років з засобів масової інформації та виставки, яка була організована, саме за цей термін діяльності звітували члени Правління, контрольно-ревізійної комісії та голова Київської міської організації ТСО України.

Загальні звітно-виборні збори пройшли по діловому та у взаєморозумінні, адже самі делегати, як ніхто інший розуміють життя Товариства, розуміють ті складності та виклики у його діяльності, що були вчора, сьогодні та будуть завтра. Звіт про діяльність міського Товариства за 5 років та пропозиції щодо покращення подальшої роботи зробила голова міської організації – Ніколаєнко Ольга Миколаївна. Багато зроблено хороших справ за цей період, були і труднощі, особливо на початку каденції, але головне, що було у виступі – це робота усієї команди! А вона спрацювала добре, про що було сказано у виступах делегатів і запрошених та дана оцінка діяльності Правління та голови Київської міської організації ТСО України.

А коли команда працює добре то і підтримку від делегатів, а потім і нового складу Правління отримала на новий термін діяльності. Новий склад Правління міського Товариства знову довірив «кермо» керманича – Ніколаєнко Ользі Миколаївні, яка запевнила своїх виборців у незмінному курсі та надала свої пропозиції щодо удосконалення та ефективності подальшої діяльності міської організації в умовах складних соціально-економічних викликів.

Тож бажаємо успіхів команді міського Товариства та реалізації усіх планів у наступні 4 роки!

Заступник Голови С. Соловей