ГоловнеНовини

Команда переможців!

ТСОУ

В рамках проведення спортивно-масових заходів присвячених Дню Прапора та Дня Незалежності України, у місті Коростишів, Житомирської області відбувся чемпіонат України з радіоспорту серед дорослих та юніорів з чотирьох дисциплін, в особистому та командному заліках.

Організаторами змагань виступили Міністерство молоді та спорту України, Громадська організація «Товариство сприяння обороні України», Громадська організація «Ліга радіоаматорів України» та Громадська організація «Федерація радіоспорту міста Києва».

Скажемо відверто, що збірники міста Києва виступили більш як здорово!
Командних призових місць киянам дісталося аж: — 39 перших, — 8 других і — 6 третіх. А в особистому медальному заліку, було завойовано: — 11 золотих, — 12 срібних та — 8 бронзових медалей і — 4601 очок до спортивного рейтингу міста Києва!

А командою-переможцем стали:
серед дорослих: Козир Наталія, Марінченко Мар»яна, Фурса Олена, Лебєдєва Любов, Пархоменко Олександра, Веліканов Євген, Іщенко Дмитро, Карпович Федір, Олешко Сергій, Гнєдов Володимир, Давиденко Юрій та Шуман Олег;
серед юніорів: Бондарчук Анастасія, Смик Людмила, Орлов Антон, Кулінченко Лев, Ільченко Тимофій та Білецький Кіріл.

Чудовий виступ наших спортсменів надихає їх і на вдалий виступ в Чемпіонаті Європи, який відбудеться з 16 по 20 вересня ц. р. в Болгарії.
Тож успіхів у важливих змаганнях!

Ми Вами пишаємося!

Заслужений тренер України Микола Веліканов