ГоловнеНовини

Мета товариства – підготовка населення до захисту України!

Цей напрямок є одним із головних у діяльності Громадської організації «Товариство сприяння обороні України (ТСО України)», в тому числі і у діяльності міського Товариства. Київська міська організація ТСО України постійно вишукує нові форми діяльності, а також нових партнерів у національно-патріотичному вихованні населення, особливо нашої молоді.

Виходячи з вищезазначеного, у рамках співпраці та з метою ефективного використання спільних можливостей у сфері оборони і підготовки громадян до захисту України, міська організація підписала договір про співробітництво з Київським міським військовим комісаріатом та військовою частиною А-7040 (Територіальна оборона міста Києва), який діє вже 2 роки. За цей час організаціями було проведені численні заходи районних та міського рівнів, від оборонно-спортивних до патріотичних.

Як приклад, напередодні святкування Дня захисника України в Будинку Товариства сприяння обороні України відбувся патріотичний захід до якого були залучені резервісти Територіальної оборони міста Києва, в тому числі і молоді воїни, які склали присягу на вірність України.

Зазначаємо, що серед присутніх були також вже загартовані у боях з російськими окупантами військовослужбовці Збройних Сил України, а також ветерани, які воювали в Афганістані та колишній Югославії.

Молодим воїнам потрібна була підтримка старших товаришів «по зброї», мудре слово та побажання вірно захищати незалежність України, і воно лунало з вуст побратимів.

Заступник Голови Сергій Соловей