ГоловнеНовини

Стартував І-й етап відкритого зимового чемпіонату м. Києва з картингу у 2020 році!

karting4Зимові канікули для школярів, що може бути краще для дітлахів! Тож в рамках цього дійства, було проведено І-й етап відкритого зимового чемпіонату м. Києва з картингу у 2020 році серед дітей та підлітків.

Участь у цих змаганнях взяли 5 команд: 4 команди міста Києва та команда картингістів з м. Конотопа, Сумської області.

Зимові змагання, що вже 3-й рік проводяться в спортивному картинговому центрі «Інгул», пройшли і цього разу цікаво, на високому спортивному та емоційному рівні. Зважаючи, що зимовий період, це так би мовити підготовчий період до весняних стартів, який включає ремонт спортивної техніки, були показані доволі високі спортивні результати.

На цих змаганнях добре виступили вихованці Київської міської спортивно-технічної школи з автомотоспорту Товариства сприяння обороні України, які в підсумку посіли почесне — ІІ-е загальнокомандне місце.

А виступали юні оборонці міського Товариства у складі: Михайла Салімова, Андрія Бойка, Валентина та Софії Сай-Мітряєвих, Андрія Калінченкова, Павла Гужвія, Олексія Мітряєва, Романа Пугача та Миколи Резніка.

Ось так, відпочивають в шкільні канікули вихованці дитячо-юнацької спортивно-технічної школи з автомотоспорту, яку очолює директор Білик Валерій Валерійович та його найближчі помічники, та професійні тренери – Кияниченко Іван Степанович та Рачек Валентин Вікторович.

Заступник Голови Сергій Соловей