ГоловнеНовини

ЗАВЕРШУЮЧИ РІК 2020-й!

Підводячи риску 2020-го спортивного року, з 7 по 8 листопада відбувся чемпіонат міста Києва з радіоспорту (спортивне радіоорієнтування) у двох діапазонах: 3,5 МГц і 144 МГц, а також по 8 категорій в кожному діапазоні. Чудові умови Голосіївського лісу, хороша спортивна траса, сонце та бадьорий настрій учасників, серед яких були дорослі, юніори, юнаки і дівчата, задали хороший тонус спортивним змаганням. На цей раз були зібрані усі столичні спортсмени з радіоспорту, і любителі, і вже «профі» з високими спортивними званнями, адже ці змагання були останніми в цьому році, тож усім хотілося добре виступити і показати в першу чергу, що рік пройшов не даремно.

А це дійсно так, адже не зважаючи на складний рік, пов’язаний з епідемією коронавірусу, радіоспортсмени все ж змогли прийняти участь у міських, всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Відбулося це завдяки спільній роботі і співпраці керівництва ДЮСШ «Віраж» з радіоспорту, Київської міської організації ТСО України, Федерації радіоспорту міста Києва та Ліги радіоаматорів України.

Завершився спортивний сезон 2020 року — будемо надіятися, що наступний рік у нас буде ще більш вдалим на особисті та командні нагороди та високі результати на усіх рівнях, адже це підняття авторитету для столиці України та міського Товариства.

Заслужений тренер України,
суддя національної категорії Надія Веліканова