ГоловнеНовини

Підвели підсумки II-го міського етапу всеукраїнської спартакіади з військово-спортивного багатоборства

Завершується рік навчальний здобувачів освіти професійно-технічних навчальних закладів міста Києва, а з ним і проводиться підведення підсумків роботи у національно-патріотичному напрямку, який на сьогодні є одним із головних компонентів виховання нашої молоді.

Тож 26 травня 2021 року в Будинку Товариства сприяння обороні України відбулося підведення підсумків ІІ-го міського етапу Всеукраїнської спартакіади з військово-спортивного багатоборства міста Києва.

Головними організаторами цього заходу виступили Управління закладів вищої освіти, професійної освіти і науки Київської міської державної адміністрації, Департамент молоді та спорту Київської міської державної адміністрації та Київська міська організація Товариства сприяння обороні України.

ІІ-й міський етап Всеукраїнської спартакіади проходив протягом січня-травня і складався з трьох заходів, а саме: військово-спортивних змагань з вогневої підготовки до Дня пам’яті Героїв Крут, військово-спортивних змагань з кульової стрільби «Влучний стрілець» присвячений Дню Добровольця та відкритого міського військово-патріотичного конкурсу «Славних дідів гідні онуки», присвяченого 75-ти річчю завершення Другої світової війни та Дню пам’яті та примирення.

Передували проведенню цих міських заходів аналогічні заходи, які були проведені у навчальних закладах, тож переможці і представляли свої колективи на міському рівні.

Такий формат проведення міських етапів Всеукраїнської спартакіади проводиться вже декілька років, залучаючи велику кількість учнів професійних (професійно-технічних) навчальних закладів до участі у них.

Щасливі та усміхнені обличчя переможців, призерів та їх представників сяяли посмішками та задоволенням від отриманих нагород від організаторів цього заходу. Для деяких нагороджених це були перші нагороди міського рівня, тому є стимул до подальшого росту та завоювання нових нагород на рівні України.

Заступник голови Сергій Соловей