ГоловнеНовини

Співпраця, що надихає!

2021 рік – ювілейний рік — 30 років створення Товариства сприяння обороні України! На думку голови Київського міського Товариства – Ніколаєнко О.М., одним з головних чинників в роботі міського Товариства, це надійні та вірні партнери, а вони у столичних «оборонців» є.

Одними з таких партнерів та справжніх патріотів України є – Київський військовий ліцей імені Івана Богуна, співпраця з яким приносить результат та впевненість у правильності напрямку роботи – військово-патріотичному вихованні молоді! Тож за дорученням голови Товариства – Кошина С. М., за багаторічну плідну співпрацю та сприяння у діяльності Товариства, відзнакою Товариства сприяння обороні України був нагороджений директор Київського військового ліцею імені Івана Богуна – Гордійчук Ігор Володимирович — генерал-лейтенант, Герой України!

В сьогоднішньому надскладному часі, коли іде війна з російським агресором, міське Товариство співпрацює з багатьма державними та громадськими організаціями, вносячи свій важливий вклад у обороноздатність України, займаючи в цьому питанні активну позицію, і ми цим пишаємося!

Заступник голови Сергій Соловей