ГоловнеНовини

Як радіоспортсмени столиці України, підкорювали європейські дистанції

З 23 про 27 червня 2021 року в місті Тиргу Жиу, Румунія, відбувся 15–й чемпіонат Європи з радіоспорту, в якому взяло участь 9 країн. Вже за традицією стало відряджати збірну команду України на цей важливий спортивний форум, адже до складу збірної команди України, вже також регулярно входять і оборонці міста Києва, а саме, спортсмени з дитячо-юнацької школи з радіоспорту «Віраж». Підготовка до європейського чемпіонату проводилася протягом кількох місяців, досвідченими тренерами України: Велікановими Миколою та Надією. Тренувальний процес проходив в сніг, мороз, дощ і в спеку, і навіть в карантин пов’язаний з пандемією коронавірусу.

Важливий підготовчий та початково спортивний періоди пройшли успішно, спортсмени вийшли на пік своїх спортивних фізичних можливостей, і як наслідок, успішні виступи наших оборонців, завойовано: 5 золотих, 11 срібних та 1 бронзові медалі.

Хорошу організаційну та фінансову підтримку у підготовці та відрядженні спортсменів на змагання надала і Київська міська організація ТСО України, тим самим популяризуючи цей чудовий вид спорту та підтримуючи авторитет Товариства в Україні і Європейському Союзі.

Директор
ДЮСШ з радіоспорту «Віраж» Євген Колодяжний