ГоловнеНовини

Завершився чемпіонат товариства з автомодельного спорту!

ТСОУ

З 18 по 24 серпня 2021 року місто Одеса, автомодельна траса дитячого центру «Чайка» приймала збірні команди з автомодельного спорту, радіокерованих моделей (клас шосейні перегони) з обласних осередків Товариства сприяння обороні України.

Загалом, в цей не великий період відбулося два з трьох етапів Чемпіонату, тож орієнтовно команди вже розділилися на лідерів та аутсайдерів і хто стане переможцем, а хто призером, вирішувалося в останньому третьому етапі.

Збірники столиці в останньому етапі хоч і посіли перше місце, але за підсумками трьох етапів посіли почесне друге місце, пропустивши вперед збірну команду з Хмельниччини. Будемо вважати, що це хороший результат і кияни показали себе достойно, а також хочемо відмітити, що наші спортсмени-автомоделісти приймають участь у всіх всеукраїнських змаганнях, завдяки активній роботі керівника секції з автомодельного спорту, заслуженого тренера України – Качура Віктора Валентиновича.

Літній сезон змагань підходить до завершення, залишилося провести кілька всеукраїнських змагань, але спортивний цикл в цьому дуже цікавому виді спорту триває цілий рік, тож побажаємо оборонцям столиці нових успішних стартів і яскравих перемог!

Директор ДЮСТШ з автомотоспорту Валерій Білик