ГоловнеНовини

Привітання з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

Шановне Товариство!

Щиро вітаю вас з найбільшими державними святами нашого народу – Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

Цьогоріч незалежна Україна відзначає свої річниці в умовах повномасштабної війни з московським окупантом.
Ще одне випробування на міцність України проходить український народ. За час зовнішньої агресії наша нація стає ще міцнішою та згуртованішою, ми готові платити за свою свободу найдорожчу ціну та свято берегти пам`ять про всіх, хто здобуває її для нас на полі бою!
Тож хочу насамперед привітати зі святом та висловити щиру вдячність мужнім та відважним українським воїнам, які зараз на передовій захищають нашу незалежність, роблять все для того, щоб звільнити окуповані території України.
Закликаю все Товариство пам’ятати тих Героїв, які життям заплатили і платять за наше мирне небо і спокій на рідній українській землі.
Випробування об’єднують український народ та роблять його сильнішим. Ми добре зрозуміли, що омріяна заможна та вільна Україна будується кожним із нас, ми усі разом і кожен особисто відповідальний за долю своєї країни.
Тож єднаймося, допомагаймо одне одному, спільно будуймо Україну !
У ці святкові дні бажаю всім миру, добробуту, міцного здоров’я, злагоди в родинах, і головне – Перемоги над московськими окупантами!

Голова
Київської міської організації ТСО України
ОЛЬГА НІКОЛАЄНКО