Новини

Майбутні захисники Українського моря!

Цими вихідними Київські судномоделісти провели відкриття сезону та відкритий чемпіонат міста Києва з судномодельного спорту (моделі секції «С») серед дорослих та юніорів.

В змаганнях взяли участь 8 команд, серед яких була команда з Броварського району Київської області і також приємною несподіванкою став виступ команди з міста Маріуполь, Донецької області, яка була складена з жителів міста Маріуполь, які проживають в столиці України.

І все ж, хоч кияни і доброзичливі та гостинні люди, але перше загальнокомандне місце вибороли судномоделісти з клубу «Флагман» Київської міської організації ТСО України, які достойно підтримали назву свого клубу перемогою в командному заліку, друге та третє місця відповідно посіли команди Київського палацу дітей та юнацтва та центр технічної творчості «Юність».

Усі три призери змагань, набагато випередили інші команди, тому наші щирі вітання, цей дуже цікавий вид спорту з дитинства закладає любов до техніки, до кораблебудування та до моря! Тому удачі нашим майбутнім суднобудівникам та капітанам суден, адже Україна гостро потребує кваліфікованих спеціалістів, тому що вона морська держава!

Тренер
з судномодельного спорту ДЮСТШ Сергій Деміденко