Новини

Молодь, що памятає про героїв Крут!

З нагоди Дня пам’яті про подвиги юних Героїв Крут, Дарницька районна організація Товариства сприяння обороні України провела відкритий турнір з настільного тенісу. Перед початком змагань, в яких більшість взяли школярі-старшокласники і студенти, а також кілька дорослих учасників, серед них і воїн ЗСУ – Микола Ковтун, який отримав кількаденну відпустку, хвилиною мовчання згадали усіх Героїв України, які загинули виборюючи незалежність нашої держави в ті часи, і тих хто виборював її сьогодні.

Ну а самі змагання пройшли в запеклій боротьбі, з багатьма несподіванками у підсумковій таблиці змагань, радує, що молодь, з кожним місяцем і днем підвищує свою майстерність, витісняючи з передових рейтингових позицій дорослих учасників.

Тож результати маємо такі: І-е місце посів Шапран Денис, студент НТУ України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», ІІ-е місце посів Купрієнко Микола, працівник АЗС міста Києва, і ІІІ-є місце посіла юна зірка тенісу, старшокласниця, Катерина Ковтун.

Наші щирі вітання призерам змагань, а також швидкої Перемоги нашим Збройним Силам України!

Голова
ГО Дарницька РО ТСО України Сергій Соловей