Новини

Завершальний 5-й етап!

14 травня на картинговій трасі «Скаймол» пройшов завершальний, 5-й етап відкритого Чемпіонату м. Києва серед членів ТСО України та учнівської молоді з картингу, організатором яких були Київська міська організація ТСО України і Київська міська дитячо-юнацька спортивно-технічна школа з автомотоспорту ТСО України.

Команди, які приймали участь у завершальному етапі добре знали свої можливості, але бажання до перемоги і показати найкращий результат – це основна мета спортсмена.

І навіть незважаючи на те, що температура повітря становила понад 24 градуси, що вплинуло і на те як працюють гуми і двигун, спортсмени показали свою майстерність і показали свій спортивний вишкіл, який набрали за час участі у цьому багатоетапному чемпіонаті. Боротьба точилася не тільки за місце на етапі, а й за місце у загальному заліку. Тож 4 міські команди з 28 спортсменів розіграли призові місця чемпіонів столиці.

В гострій, напруженій, але по спортивному чесній боротьбі, з відривом в один бал, 1 місце посіла команда Київської міської дитячо-юнацької спортивно-технічної школи з автомотоспорту, на 2 місці команда Підліткового спортивно-технічного клубу «Святошин», 3 місце посіла команда Навчально-виховного центру Солом’янського району м. Києва.

В нагороджені прийняв участь Голова Святошинської районної в м. Києві державної адміністрації Сергій Павловський і Заслужений майстер спорту України Олександр Желепа. Окрім теплих слів привітання Сергій Павловський вручив Подяки та відзнаки «За високий професіоналізм, плідну співпрацю, вагомий внесок у розвиток та популярізацію картингу» Івану Кияниченко, Головному судді змагань Євгену Ковальчуку та власнику картингової траси ««Скаймол» Антону Юзенко. В свою чергу, учасники змагань привітали з днем народження Антона Юзенко, вручивши йому іменну «золоту» медаль.

Тож з нагородами були і спортсмени, і організатори цих чудових змагань.

Директор
ДЮСТШ з автомотоспорту Валерій Білик