ГоловнеНовини

Час іде – традиції не змінюються

Так вже склалося, що протягом багатьох років секція судномодельного спорту Київської міської організації ТСО України призвичаїла киян до лідируючих позицій на рівні всеукраїнського Товариства, а також є однією з кращих в Україні. З нашими оборонцями рахуються і поважають всі регіони. А одним з основних флагманів підготовки спортсменів високого рівня – є тренер секції Деміденко Сергій Степанович, який ось вже більш як 30 років плідно працює в міській організації і піднімає авторитет Товариства.

Ось і цього разу Сумська область, місто Глухів з 15 по 19 липня 2021 року приймало одразу два чемпіонати ГО «ТСО України» з судномодельного спорту, окремо в моделях «А/В» та «М».

Знову міські спортсмени продемонстрували свій високий спортивний рівень та майстерність, відповідно посівши: 1 –е загальнокомандне місце серед моделей секції «А/В» та 2-е загальнокомандне місце серед дорослих у моделях секції «М», завоювавши при цьому 25 медалей, з яких: 9 золотих, 8 срібних та 8 бронзових.

Фантастичний успіх спортсменів Київської міської організації ТСО України!
Будемо надіятися, що наші чемпіони достойно представлять столицю України на міжнародних змаганнях, а підстави для цього є!

Директор
ДЮСТШ з автомотоспорту ТСО України Валерій Білик