ГоловнеСуспільство

Команда КМО ТСОУ взяло участь у Old Car Fest 2015

gonki372 по 4 жовтня 2015 року в місті Києві відбувся ІІІ щорічний всеукраїнський фестиваль авто, ретро та екзотики , що є одним з найбільших технічних фестивалів в Україні.

Протягом трьох днів на території Державного музею авіації були показані різноманітні та знамениті моделі автомобілів, поряд з автомобілями знаходились красиві та могутні літаки різних поколінь та модифікацій, як цивільні так і військові.

Запрошення для участі у цьому грандіозному всеукраїнському заході отримало і Товариство сприяння оборони України.
Честь представляти Товариство було доручено Київській міській організації ТСО України.

А показати Київській міській організації було що: секції з автомодельного, авіамодельного, судномодельного, радіоспорту, картингу, стрілецько-спортивного клубу, а також організаційно-методична та військово-патріотична робота Товариства, все це було представлено для любителів та професіоналів, а головне для усіх мешканців міста Києва та гостей.

Аналізуючи роботу виставки та участь Київської міської організації в цьому заході, можна зробити висновки, що популяризація технічних видів спорту, самої роботи Товариства потребує оновлення та більш ретельного і широкого підходу. Населення міста Києва та і в Україні недостатньо проінформоване про діяльність Товариства сприяння оборони України.

Помічник Голови С. Соловей