ГоловнеНовини

Перший «Захисник України»!

23 листопада 2015 року відбулось відкриття та перший етап військово-спортивних змагань «Захисник України» серед збірних команд вищих навчальних закладів міста Києва, які присвячені Дню Збройних Сил України.

Змагання, які започатковані вперше в місті Києві за сприяння Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Київської міської організації Товариства сприяння обороні України та Київського міського військового комісаріату зібрали збірні команди з Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут», Національного університету біоресурсів і природокористування України, Київського університету ім. Б. Грінченка, Національного університету фізичного виховання та спорту України, Національного медичного університету ім. Богомольця та другу команду Київського університету ім. Б. Грінченка.

Перший етап змагань з кульової стрільби з малокаліберної гвинтівки, який проходив на базі спортивно-технічного центру «Відродження» Шевченківської районної організації Товариства сприяння обороні України пройшов вдало, юнаки та дівчата студенти влучно стріляли, показавши досить високі результати.

Загалом, вся організація та проведення змагань пройшла на високому рівні, завдяки професійній роботі оргкомітету та головної суддівської колегії на чолі з Юлією Єсіпенко.

Дирекція спортивно-технічного центру (директор Бахарєв С. О.) створила всі необхідні умови для проведення заходу, це і офіційне відкриття, підготовлені тир, зброя, набої, мішені, клас і приміщення для учасників та тренерів-представників. Студенти були в захопленні від стрільби, декілька чоловік проявили ініціативу щодо регулярних занять-тренувань.

Слідуючими етапами змагань будуть плавання на 50 метрів, біг 100 метрів, біг 2000 метрів серед дівчат та 3000 метрів серед юнаків, а також підтягування на поперечині.

Підведення підсумків військово-спортивних змагань «Захисник України» заплановано на 16 грудня 2015 року в Будинку Товариства сприяння обороні України!

Помічник Голови С. Соловей