ГоловнеНовини

В здоровому тілі – здоровий дух!

DSC_6902Святкування Дня Києва в столиці проходить завжди цікаво та яскраво. Не стало виключенням і цьогорічне свято, окрасою якого став 23-й благодійний легкоатлетичний пробіг «Під каштанами».

Метою цього заходу – є благодійність та допомога людям, які потребують підвищеної уваги та догляду. Кошти, які були зібрані від Пробігу, будуть направлені на покупку кардіомонітору для «Науково-практичного Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України».

До проведення цього важливого заходу долучилась і Київська міська організація Товариства сприяння обороні України, перерахувавши невеликі кошти до благодійного кошика, а також прийняла активну участь у самому пробігові «Під каштанами». Спортсмени Товариства стартувавши у основній групі серед спортсменів гідно представили нашу організацію та і усе Товариство України показавши хороші результати та подолавши дистанцію пробігу у 4700 метрів.

Наші спортсмени отримали велике задоволення від участі у заході, від спілкування з учасниками, адже тільки своїм прикладом та бажанням до об»єднання, вирішуються великі справи і підняття патріотизму, який на Михайлівській площі аж зашкалював.

Помічник Голови
КМО ТСО України С. Соловей