Новини

Змагалися професіонали

15 вересня 2015 року в Дніпровському спортивно-технічному клубі, що знаходиться по вул. Сосюри, 7, відбулись змагання інструкторів з фігурного водіння автомобіля серед спортивно-технічних клубів, які проводились в залік І-ї Київської міської Спартакіади Товариства сприяння обороні України.
В вищезазначених змаганнях, які пройшли дуже цікаво та на великих швидкостях взяли участь 8 колективів міського Товариства, це Міський спортивно-технічний клуб, Автомотоклуб, СТЦ «Відродження», Київська міська автошкола, Дніпровський спортивно-технічний клуб, Спортивно-технічний клуб ДВРЗ, Солом»янський спортивно-технічний клуб, спортивно-технічний клуб ім. Корольова.

Після проведених етапів, які складались із: «Змійки», «Стоянки», «Естафети», «Боксу» та «Стоп-лінії», виявили переможця та призерів змагань, ними стали: І-е місце — Іван Кирилюк (Автомотоклуб); ІІ-е місце – Вадим Старжинський (СТК ДВРЗ) та ІІІ-є місце – Григорій Прохорський (Дніпровський СТК).
Хочу зазначити, що в згаданих змаганнях приймала участь інструктор з фігурного водіння Лідія Дацюк, яка своїм ентузіазмом та бажанням змагатись додала ще більшого драйву.

За перебігом подій на майданчику спостерігала велика кількість глядачів та учнів-слухачів навчальних груп, які навчаються в спортивно-технічних клубах міського Товариства, серед яких багато дівчат та жінок.

Нагороджуючи переможців та призерів Голова міського Товариства Ніколаєнко Ольга Миколаївна подякувала усім за участь та запропонувала провести аналогічні змагання серед жінок присвячених жіночому святу Дню 8-го Березня.

Помічник Голови С. Соловей