ГоловнеНовини

Зміцнювати обороноздатність України – обов’язок кожного!

Розуміння того, що захищати Україну і свою родину повинні фізично здорова та підготовлена до військової служби молодь з кожним днем зростає.

З початком навчального року в професійно-технічних навчальних закладах міста Києва, активно проводяться різноманітні військово-патріотичні та спортивно-масові заходи.

Давня співпраця Київської міської організації ТСО України та професійно-технічними закладами міста продовжується, адже напрямки діяльності у нас однакові і бажання звільнити Український Донбас та Крим від російських окупантів у нас теж спільне.

Традиційні змагання, а саме Спартакіада серед допризовної молоді серед учнів ПТНЗ м. Києва пройшла на базі 101 Бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України, які гостинно і безвідмовно дозволяють проводити військово-спортивні заходи.

Змагання відбулись у 4 видах — підтягуванні, бігові на 100 метрів, на смузі перешкод та метанні гранати на влучність.

Серед призерів в особистому заліку:

Підтягування:

1 місце — Музиченко Владислав;
2 місце – Ткаченко Сергій;
3 місце — Костюков Микита.

Біг 100 метрів:

1 місце – Нікончук Віталій;
2 місце – Решетило Роман;
3 місце – Шевченко Євген;

Смуга перешкод:

1 місце Войнарівський В’ячеслав;
2 місце – Штонда Валентин;
3 місце – Яворський Олександр;

Метання гранати на влучність:

1 місце – Забава Артем;
2 місце – Бучерук Володимир;
3 місце – Паршин Борис.

Тож за підсумками змагань в чотирьох видах перед веде: 1 місце — збірна команда ДНЗ «Київське регіональне вище професійне училище будівництва, 2 місце — збірна команда ДНЗ «Київський професійний ліцей з посиленою військовою та фізичною підготовкою» і 3 місце посідає збірна команда Київського вищого училища водного транспорту.

Наступні види військово-спортивного семиборства відбудуться найближчим часом, в тому числі змагання зі стрільби з малокаліберної зброї, які пройдуть на базі Товариства сприяння обороні України Шевченківського району, а саме спортивно-технічному центрі «Відродження».

Усі військово-патріотичні та спортивно-масові заходи, які проводяться Київською міською організацією спільно з нашими партнерами проходять в рамках проведення місячника до Дня Збройних Сил України!

Помічник Голови С. Соловей