НовиниСуспільство

Благословен, учителю мій, будь!

Щорічний міський захід «Благословен, учителю мій, будь!», який проходить за участю працівників професійно-технічної освіти міста Києва і в цьому році відбувся попри всі економічні та соціальні складнощі.

Будинок Вчителя міста Києва був заповнений вщент, привітати шановних освітян прийшло дуже багато гостей, серед яких і керівники Міністерства освіти і науки України, Національної академії наук України, Київської міської державної адміністрації, меценати, спортсмени та актори, музичні видатні постаті, що вітали, нагороджували, співали і говорили прості, добрі і теплі слова.

Честь прийняти участь у цьому заході мала і Київська міська організація Товариства сприяння обороні України.

Міське Товариство нагородило кубками та дипломами 11 кращих навчальних закладів міста Києва, а нагородження проводила голова організації Ніколаєнко Ольга Миколаївна.

Такі заходи, що проводяться управлінням професійної освіти Департаменту освіти і науки Київської міської державної адміністрації щороку, дають можливість побачити, поспілкуватись, висловити свої думки та бачення подальшого розвитку професійної освіти, а головне отримати велику кількість позитиву, що так сьогодні не вистачає нашим викладачам! Спілкуючись з присутніми, розумієш, що робота викладача — це поклик людської душі!

А головне, що звучало із уст виступаючих — Україна — є, і буде!

Талановитих та хороших людей у нас дуже багато, а це головний скарб нації!

Помічник Голови С. Соловей