НовиниСуспільство

Робота в районних організаціях!

ТСОУ

На початку березня Деснянська районна у м. Києві організація Товариства сприяння обороні України провела свій перший в цьому році Пленум, запросивши до роботи всі зацікавлені організації: органи місцевого самоврядування, районний військовий комісаріат, представників від громадських організацій спілок ветеранів АТО та Афганістану, активістів патріотичного руху!

Творчим підходом та реальною і практичною роботою відзначається Деснянська районна організація, яка тісно співпрацює з усіма організаціями, що налаштовані на перебудову Української держави. Велика кількість ділових пропозицій та шляхи їх вирішення звучить від комітету районного Товариства, як на районному так і на міському рівні!

Проведення різноманітних заходів, змагань та акцій, особливо із залученням учнівської та студентської молоді завжди проходять на високому рівні. Особливу увагу та пошану в організації приділяють ветеранам Великої Вітчизняної війни, ветеранам АТО та Афганістану, не забуваючи, яка дорога ціна сьогодні для України — бути незалежною державою.

Вся вищезазначена робота Деснянської організації відбувається завдяки розумному та правильному підходу голови — Шведова Дмитра Юрійовича. Команда його однодумців та бажання їх змінити життя на краще хоч і невеликої організації, це основна теза діяльності деснянців!

Помічник Голови С. Соловей