ГоловнеНовини

Напрямки діяльності — залучення молоді до військово-патріотичного виховання населення міста Києва!

Нарада Координаційного Центру з військово-патріотичного виховання та оборонно-спортивної роботи, що відбулась 25 травня 2016 року в Будинку Товариства сприяння обороні України щоразу проходить з новими проектами та пропозиціями від районних, міських структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації, громадських та профспілкових організацій, викладачів, керівників гуртків та секцій.

З усіх питань, які розглядались на нараді проводились жваві обговорення та вносились реальні пропозиції, адже усі учасники наради розуміють, що від них залежить важливий напрямок роботи, його правильне донесення до учнів, студентів та дорослого населення міста Києва.

Не вдаючись в деталі обговорення кожного питання, хочу зазначити, що життя змінює всіх нас з кожним місяцем і кожним днем, розуміння що «відсидітись в окопі не вийде» і усвідомлення про необхідність зміни підходів до сьогоднішніх реалій життя в роботі хоч і повільно але відбувається.

На зміну заслуженим ветеранам приходять нові молоді обличчя патріотично налаштованих людей, що добре розуміються на справі та головне з бажанням зробити все можливе для реального покращення роботи у військово-патріотичному вихованні населення міста Києва.

Кожен спроможний внести свою частку хорошої справи в розбудову, розвиток та захист України! Для цього потрібне тільки бажання та розуміння — якщо не я то хто?

Заступник Голови С. Соловей