Суспільство

«Сокіл» (Джура») набирає обертів!

"Сокіл" (Джура") набирає обертів!

"Сокіл" (Джура") набирає обертів!Напередодні проведення ІІ-го міського етапу всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який заплановано на 20-22 травня 2016 року, в районах міста Києва був проведений І-й етап цієї гри.

Велику активність та зацікавленість до проведення І-го районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), проявили в Дарницькому районі міста Києва.

До організації та проведення даного заходу були залучені всі зацікавлені організації, а саме: управління освіти, відділ сім»ї, молоді та спорту Дарницької районної у місті Києві державної адміністрації, районний навчально-методичний центр, військова частина № 1498, Дарницька районна організація Товариства сприяння обороні України та інші громадські організації і активісти.

Сокіл
Сокіл
Загалом змагання в яких взяли участь 26 (роїв) навчальних закладів району, пройшли протягом одного дня на базі військової частини № 1498. Згідно Умов проведення до участі у змаганнях були залучені учні 9-10 класів (юнаки та дівчата).

Про бажання до перемоги свідчать результати командних змагань:

1 місце посіла команда — СШ №329 «Логос» — рой «Єдність» з загальною сумою місць — 16;
два других місця посіли відповідно команди — СШ № 255 — рой «Молоді козаки» та гімназія № 267 — «Дарницькі орли» з загальними сумами місць — 29;

3 місце посіда команда ліцею «Інтелект» — рой «Відірвані» теж з сумою місць 29.

Тож до ІІ-го міського етапу потрапила команда СШ №329 «Логос» — рой «Єдність», бажаємо їм достойно виступити та показати високі призові результати!

Заступник Голови
Дарницької районної у м. Києві
організації ТСО України В. Сікорський