ГоловнеСуспільство

Шлях довжиною в 40 років!

40-years13Урочистий захід з нагоди 40-ї річниці Київської міської організації Товариства сприяння обороні України відбувся 27 жовтня 2016 року в Будинку Товариства сприяння обороні України.

На урочисте святкування були запрошені партнери і друзі міського Товариства, а саме: керівники структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації – це департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) — управління професійної освіти та управління молоді та спорту; Київський міський військовий комісаріат; Київське міське відділення Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України; Об»єднана профспілка Київської міської державної адміністрації та Київської міської ради; спортивні федерації міста Києва та України; керівники районних управлінь освіти, молоді та спорту, керівники, методисти і викладачі загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів міста Києва; голови районних, первинних організацій, директори спортивно-технічних клубів міського Товариства! Активісти, ветерани і просто вірні та надійні товариші, які протягом багатьох років пліч о пліч проводять активну політику щодо розвитку та популяризації діяльності Товариства сприяння обороні України!

Гостей зустрічав зведений народний духовий оркестр Київського дитячого Будинку художньої, технічної творчості та Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою. Урочисту частину святкування відкрив народний оркестр барабанщиць «Киянки». Вправність, силу і вміння на сцені демонстрували майбутні захисники нашої держави, спортсмени Федерації Нокдаун Хортинг України. Ювілярів також привітали творчі колективи навчальних закладів професійно-технічної освіти м. Києва і Київського дитячого будинку художньої та технічної творчості, які мелодично й чарівно виконували народні вітальні пісні з нагоди свята.

Свято проходило в дружній атмосфері, багато хороших слів було сказано на адресу міського Товариства від найвищого керівництва Товариства сприяння обороні України, керівництва Київської міської адміністрації, військових, навчальних закладів, профспілок, громадських організацій міста Києва, і всіх хто поважає та шанує Товариство!

І яке ж свято без нагород, нагороди від Товариства сприяння обороні України отримали, як заслужені ветерани так і перспективна молодь!

Вручали їх Голова Товариства сприяння обороні України Тімченко Віктор Миколайович та Голова міської організації Ніколаєнко Ольга Миколаївна.

Приємно було відчувати, що діяльність і підтримка міського Товариства потрібна киянам і це надихає на подальший розвиток, нові проекти та нові висоти, що можуть бути здійснені лише в спільній діяльності та в одній команді!

Заступник Голови С. Соловей