ГоловнеНовини

Захищати є кому!

23 грудня 2016 року у Будинку Товариства сприяння обороні України відбулася урочиста подія: нагородження учасників та призерів військово-спортивних змагань «Захисник України», що проводились серед збірних команд вищих навчальних закладів міста Києва та були присвячені Дню Збройних Сил України.
Змагання організовані Київською міською організацією Товариства сприяння обороні України, Київським міським відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Київським міським військовим комісаріатом проводились вже другий рік поспіль.

Змагалися як хлопці так і дівчата, спортивної боротьби та пристрастей вистачило на всіх! Про це, власне, кажуть і підсумкові місця, що посіли учасники.

Так у змаганнях зі стрільби серед хлопців було троє учасників, що посіли 3-ті місця, а перемогу розділили між собою Коробко Роман (НТУУ «КПІ») і Гежа Денис (НУФВСУ) кожен з яких набрав 43 очки у стрільбі з малокаліберної гвинтівки. У дівчат двоє учасниць зайняли 3-тє місце, срібло дісталось Турчіній Карині, що набрала 43 очки, а золото із 44 очками забрала Левчук Катерина. Обидві дівчини представляють НТУУ «КПІ».

У заліку із плавання на 50 метрів серед хлопців результати були наступними: 3-є місце посів Василенко Олексій (НМА ім. Чайковського), 2-е місце у Федорова Богдана (КУ ім. Б. Грінченка) і переможцем став Мамітько Антон (НТУУ «КПІ»). Серед дівчат 3-є місце зайняла Бондар Таміла (КУ ім. Б. Грінченка), 2-е місце посіла Турчина Каріна (НТУУ «КПІ») і безкомпромісним переможцем стала Бушуєва Анастасія із НУФВСУ, котра майже на 20 секунд випередила совою найближчу переслідувачку у плаванні.

Отже у загальному заліку команд третє місце посіла збірна команда Національного медичного університету ім. Богомольця, їм всього 2,5 очки не вистачило до другого місця, друге місце за командою Київського університету ім. Б. Грінченка, а переможцями змагань стала збірна команда Національного технічного університету України «КПІ».

Щасливих посмішок та гарного настрою було дуже багато, адже нагороди — а це кубки, медалі, грамоти та дипломи від Київської міської організації Товариства сприяння обороні України отримали студенти заслужено!

Щиро вітаємо учасників і призерів змагань, бажаємо усім нових спортивних звершень і перемог на славу нашій Україні!

Помічник Голови Р. Четверик