ГоловнеНовини

День в Українській Армії!

Робота Київської міської організації Товариства сприяння обороні України на сьогоднішній день побудована на реальні та практичні кроки діяльності.

Зважаючи, що одним із основних напрямків статутної діяльності є військово-патріотичне виховання населення, міське Товариство спільно з управлінням професійної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та військовою частиною В-0331 проводять проект з військово-патріотичного виховання молоді «День в Українській Армії», який вже другий рік діє і дає реальні результати.

Загальна мета його — національно-патріотичне виховання допризовної молоді, підвищення престижу військової служби, удосконалення системи допризовної військової підготовки та виховання у учнів високої патріотичної свідомості, готовності виконання обов»язків із захисту інтересів України.

Лише за минулий навчальний рік, «побувати один день в Українській Армії» вдалося біля 900 юнакам та дівчатам.

Цей проект дасть можливість нашим учням випробувати себе у практичних заняттях на базі військової частини, згідно програми занять, яка включає в себе заняття з військово-медичної, військово-інженерної, військово-технічної, фізичної та вогневої підготовки, і там буде де проявити себе та зрозуміти в якому стані молодь, і чи готові вони до серйозних випробувань.

Ми маємо надію, що цей проект матиме більш широкий спектр діяльності і до нього будуть долучатися справжні патріоти України!

Адже сьогодні Батьківщина потребує об»єднання та максимальної концентрації навколо ідеї, що Україна — понад усе!

Заступник Голови С. Соловей