ГоловнеНовини

Фестиваль любителів техніки!

vystavka1Щорічний фестиваль «OLD.CARD.LAND-2017”, що вже традиційно проходить в місті Києві в Державному музеї Авіації України і цього року пройшов на високому організаційному рівні і також за участі Товариства сприяння обороні України, яке представляло Київська міська організація Товариства сприяння обороні України.

Протягом 5-ти днів з 28 квітня по 2 травня відбувався цей захід, були показані вже відомі, а також нові моделі ретро автомобілів, мотоциклів, велосипедів, та іншої техніки, які поряд з красивими та могутніми літаками різних поколінь та модифікацій, створили чудовий та захоплюючий вид усього фестивалю.

З кожним роком цей фестиваль набирає обертів, приїздять все нові учасники з різних куточків України та з закордону, адже це один з небагатьох технічних заходів в Україні, який дає можливість обмінятися досвідом та новинками, знайти спільних друзів.

Київське міське Товариство презентувало свою діяльність, показавши як, і з яким спортивним результатом працюють сьогодні секції з автомодельного, авіамодельного, судномодельного, радіоспорту, картингу, стрілецького спорту, а також особливо важливий напрямок діяльності військово-патріотична робота в Товаристві.

Кияни та гості міста Києва були приємно вражені наповнений технікою Музей Авіації, особливо малеча та підлітки, яким було цікаво побачити, потримати руками та послухати тренерів та інструкторів професіоналів.

Свято завершилось з приємними враженнями, хорошими емоціями та надією на участь у майбутньому фестивалі!

Помічник Голови А. Шуміліна