ГоловнеНовини

Змагаються майбутні захисники України!

sportakiada12Вже стало традиційним проведення в квітні місяці Спартакіади допризовної молоді міста Києва з військово-спортивного семиборства серед збірних команд навчальних закладів, переможців районних етапів змагань.

11 квітня 2017 року на базі Київського військового ліцею імені Івана Богуна, за участю 14 збірних команд відбулось урочисте відкриття змагань.

З найкращими побажаннями перед спортсменами виступив: Герой України, генерал-майор, керівник Київського військового ліцею імені Івана Богуна Гордійчук І. В., якого з величезною цікавістю та захопленням слухали юні спортсмени, він зазначив, що завдяки героїчним діям наших Збройних сил у зоні бойових дій на сході України українська молодь має змогу проводити спортивні змагання, досягати нових спортивних результатів, готуючи себе до високої місії – служіння рідній землі.

Серед почесних гостей на відкритті були присутні представники Оргкомітету Спартакіади, а саме: з Департаменту військової освіти, науки, соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації, Київського міського військового комісаріату та Київського міського Товариства сприяння обороні України.

Після відкриття змагань юнаки з завзяттям взялися «до роботи», розпочавши змагання з бігу на 100 метрів та підтягуванні на поперечині.

Підсумки змагань будуть за декілька днів, адже в програмі 7 видів спорту.

Тож вдалих стартів та високих результатів спортсменам, будемо надіятися, що через кілька тижнів збірна команда міста Києва приїде з міста Харкова з кубком переможця всеукраїнських змагань.

Помічник Голови А. Шуміліна