ГоловнеНовини

Перший Огляд-конкурс серед районних організацій Товариства сприяння обороні України міста Києва!

На завершення 2016 року в Київській міській організації ТСО України відбулось підведення підсумків роботи районних організацій, вперше започаткований та проведений в цьому році, Огляд-конкурс показав свої і плюси і мінуси.

Метою проведення цього важливого заходу було підвищити рівень та авторитет роботи районних організацій ТСО міста Києва, стимулювання комітетів районних організацій до творчої роботи в питаннях військово-патріотичного виховання, спортивно-масової та освітньої роботи серед населення міста Києва.

Журі, згідно наданих інформацій від районних комітетів визначало переможця та призерів (Умови проведення Огляд-конкурсу були розміщені на сайті та надіслані в районні організації на початку 2016 року).

У заході брали участь всі 10 районних організацій міського Товариства, котрі змагались за почесне звання переможця.

За підсумками змагань: 3-є місце посіла Дарницька РО (15093 очки); друге місце із 16010 очками посіла Святошинська РО, а переможцем стала Деснянська РО (16660 очок).

Переможець та призери були нагороджені дипломами та кубками, а найголовніша нагорода — це задоволення від виконаної роботи, що дала хороший результат.

Київська міська організація ТСО України, щиро вітає усіх учасників Огляд — конкурсу, бажає творчої наснаги та успіхів у подальшій роботі!

Помічник Голови Р. Четверик