Новини

Спільна робота, що дає результат!

spilna-robota12В рамках Договору про співпрацю між Управлінням професійної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації та Київською міською організацією Товариства сприяння обороні України 15 лютого 2017 року на базі військового інституту телекомунікацій та інформатизації відбулась спільна нарада з викладачами-методистами предмету «Захист Вітчизни» професійно-технічних навчальних закладів міста Києва.

Одним з головних питань наради, які розглядались, було ознайомлення з Планом основних військово-патріотичних та оборонно-спортивних заходів у 2017 році. Різноманітні та актуальні для сьогодення заходи, несуть основний посил: — підвищення рівня патріотизму та фізичного гарту молоді, усвідомлення ними відповідальності за долю держави.

Як завжди, ділова та виважена атмосфера, цікаві доповнення та пропозиції учасниками наради, все це говорить про єдність думок, правильне мислення та бажання працювати в єдиній команді — адже від керівників, методистів і викладачів залежить майбутнє нашої молоді і чи зможуть вони захистити Україну!

Велика зацікавленість і бажання з боку керівництва Департаменту освіти і науки молоді та спорту Київської міської державної адміністрації та міського Товариства сприяння обороні України до співпраці дає і результати спільної діяльності, так протягом останнього часу продовжується активна робота щодо відкриття первинних організацій Товариства у навчальних закладах професійно-технічної освіти міста Києва, залучення учнів до участі у спільних заходах, які завжди проходять в дружній і спортивній атмосфері, а їх в цьому році заплановано багато.

Тож тільки в спільній та правильній роботі будуть і результати, саме над вирішенням цих та наступних завдань ми сьогодні і працюємо!

Заступник Голови С. Соловей