ГоловнеНовини

Весняні перегони радіокерованих автомоделей

В м. Одесі з 04 по 08 травня 2017 року відбувся І-й етап Кубку України з автомодельного спорту, який приймала південна Пальміра — місто Одеса.

На глядачів та любителів-автомоделістів, більшість з яких – юнаки та юніори, чекала захоплююча програма — спортивна боротьба, високі швидкості – до 100 кілометрів на годину, а також круті віражі та рев моторів.

Вихованці Київського міського спортивно-технічного клубу, члени Київської міської організації ТСО України, боролись у гуртових перегонах, представивши автомоделі, які вони виготовляють, обслуговують та налаштовують власними силами.

Незважаючи на швидкоплинну ситуацію на треку, потрібно було успішно долати круті віражі з максимальною швидкістю, лише це у підсумку дозволить мати найкращий результат. Найбільше задоволення та глядацькі симпатії викликали майстерні перегони суперників. Підтримка тренера та друзів автомоделістів під час перегонів багато чого варта, бо додає впевненості у власних силах.

Не дивлячись на неймовірну жорстку боротьбу та шалену конкуренцію, автомоделісти м. Києва проявили неймовірну жагу до перемоги та в кінцевому результаті стали «золотими» призерами у командному заліку, як дорослі, випередивши при цьому Хмельницьку і Дніпропетровську області, так і юніори, випередивши юніорів з Дніпропетровщини та Черкащини.

Київські спортсмени привезли до столиці 13 медалей золотих, срібних та бронзових, а саме:

Колопатін Олександр – 2 золоті медалі
Качур Антон – 2 бронзові медалі
Литвиненко Віктор – 2 золоті медалі
Олексієнко Михайло – 2 бронзові медалі та Диплом переможця Фіналу Б.
Голубок Олексій – 1золота та 1 срібна медалі
Костенко Віталій – 1 бронзова медаль
Нікітенко Вадим – 1 срібна медаль

Величезний успіх юних автомоделістів досягнутий завдяки великій праці, як самих спортсменів так і тренерського складу, головним тренером команди є заслужений тренер Качур Віктор Валентинович, який багато років виховує молодь і робить з них чемпіонів!

Тож вітаємо наших молодих спортсменів та тренерів з перемогою !
Побажаємо не зупинятися на досягнутому, нових перемог та рекордів для міста Києва та міського Товариства!

Помічник Голови А.Шуміліна