ГоловнеНовиниСуспільство

Зустрічаємо весну з новими первинними організаціями!

vidkrittya-pervichki9Весняні теплі промені сонця надихають на більш активну роботу в напрямку відкриття первинних організацій Товариства у навчальних закладах професійно-технічної освіти міста Києва, відповідно до договору про співпрацю між Київською міською організацією Товариства сприяння обороні України і Управлінням професійної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації.

Так, первинні організації заснували на базі Державного вищого навчального закладу «Київська державна академія водного транспорту імені Петра Конашевича-Сагайдачного» Київського вищого училища водного транспорту, Київського вищого професійного училища деревообробки та Державного навчального закладу «Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва».

Метою цих заходів було ознайомлення учнівської молоді з важливою роботою організації ТСО м. Києва, запрошення до співпраці в питаннях військово-патріотичної діяльності та спортивно-масової роботи.
Зустрічі проходили у жвавому обговоренні, студентів цікавили перспективи вступу та їх участь у діяльності міського Товариства, багато з них виявили свої бажання стати членами Товариства та працювати в єдиній команді.

Багатьох студентів зацікавило заняття в спортивно-технічних клубах, а саме: в секціях авіамодельного, судномодельного, автомодельного, стрілецького спорту та картингу, де вони зможуть розвивати свої таланти та приймати участь у спортивних змаганнях на міському та всеукраїнському рівнях.

Студентів котрі мають домашніх улюбленців собак, зацікавила інформація про функціонування та питання вступу до клубу службового собаківництва, де їм допоможуть підготувати свого вірного друга до захисту та можливість приймати участь у спортивних змаганнях.

Спілкуючись з учнями та викладачами, розуміємо, що потрібно сьогодні молоді та дорослому населенню: — стабільність, добробут та мир.

Тож для досягнення мети, треба ще багато зробити, а це можливо лише в єдиній команді, виявляючи та розвиваючи творчий високопатріотичний потенціал населення — що є одним з головних завдань для Київської міської організації ТСО України.

Помічник Голови А.Шуміліна