ГоловнеНовини

Майбутні захисники України!

zahisniki24Одним із багатьох захоплюючих заходів, які відбуваються щодня в місті Києві, була міська Спартакіада з військово-спортивного багатоборства серед збірних команд загальноосвітніх та закладів з посиленою військовою та фізичною підготовкою навчальних закладів, що проходила в Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна.

У змаганнях взяло участь 13 команд, які змагалися 3 дні, адже пройти складні сім етапів військово-спортивного семиборства, а це: бігові дисципліни на 100 та 1000 метрів, підтягування на поперечині, плаванні на 50 метрів, метання гранати на дальність, стрільба з малокаліберної гвинтівки та складно-технічна смуга перешкод, не кожному під силу. То ж до складів збірних команд були відібрані самі витривалі, фізично загартовані, а головне патріоти України!

За підсумками змагань, команди розмістилися в такому порядку:

1 місце — збірна команда Дніпровського району;
2 місце — збірна команда Подільського району;
3 місце — збірна команда Печерського району;
4 місце — збірна команда Дарницького району;
5 місце — збірна команда Деснянського району;
6 місце — збірна команда Солом»янського району;
7 місце — збірна команда Голосіївського району;
8 місце — збірна команда Оболонського району;
9 місце — збірна команда Святошинського району.

Серед збірних команд з посиленою військовою та фізичною підготовкою чудові спортивні результати показали вихованці Київського військового ліцею імені Івана Богуна, які виставили 3 команди і посіли відповідно 1, 2 та 4 місце, поступившись 3 місцем команді «Кадетського корпусу».

Результати змагань, показали чудову спортивну та військово-технічну готовність учасників змагань, адже виконали нормативи кандидатів у майстри спорту 15 учасників, 10 учасників виконали 1 розряд!!!

І приємні миттєвості нагородження переможців та призерів в командному та особистому відбулися на площі Київського військового ліцею імені Івана Богуна.

Нагороди, кубки, медалі, дипломи, грамоти, значки ТСО України та членські квитки ТСО України, а також фото на згадку про участь у змаганнях, від директора військового навчального закладу імені Івана Богуна, Героя України — генерал-майора Гордійчука І. В. та заступника Голови Київської міської організації Товариства сприяння обороні України Солов»я С.В., отримали всі призери-команди та призери-учасники в особистому заліку.

Завдання №1 виконано, міські змагання пройшли на високому організаційному та емоційному рівні, слідуюче завдання, вдало підготувати збірну команду міста Києва для участі у всеукраїнських змаганнях, адже місто Київ завжди представляє команди високого рівня підготовленості та завойовує призові місця.

То ж, побажаємо нашим збірникам вдалого виступу та достойно представити столицю на всеукраїнських змаганнях, які відбудуться в місті Харкові за два тижні!

Помічник Голови Т. Іщук