ГоловнеНовини

Снайпери столиці — серед школярів!

sniper19Військово-спортивні змагання з вогневої підготовки «Снайпер столиці», які започатковані 2005 року в місті Києві, продовжують своє призначення — виховання патріотів та захисників України!

Ось і в цьому році до змагань були залучені збірні команди загальноосвітніх навчальних закладів районів міста Києва та команда Київського військового ліцею імені Івана Богуна.

Організаторами змагань виступили Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Київський міський військовий комісаріат та Київська міська організація Товариства сприяння обороні України.

Змагання вперше відбулись на базі Дніпровського спортивно-технічного клубу Київської міської організації ТСО України, що показує про активну діяльність керівників районних організацій ТСО України міста Києва.

У змаганнях, що відбулися з чотирьох видів програми, взяли участь хлопці та дівчата, показавши свої уміння в практичних та теоретичних знаннях, а саме: з кульової стрільби з пневматичної гвинтівки, розбирання та збирання автомату АК-74, спорядження магазину автомату набоями та теоретичних знань з основних питань предмету «Захист Вітчизни».

За результатами змагань почесне третє місце виборола команда учнів з Солом»янського району, другими стала команда з Деснянського району і перше командне місце за вихованцями Київського військового ліцею імені Івана Богуна.

Завершилися змагання нагородженням призерів та переможців, як в командному, так і в особистому заліку.

Нагороди від Київської міської організації Товариства сприяння обороні України та інших організаторів змагань — кубки, грамоти та сертифікати на відвідування скеледрому та мотузкового парку військово-патріотичного клубу «Азовець».

При підведенні підсумків та нагородженні, переможцям, призерам і активістам, голова Деснянської районної організації ТСО України міста Києва Шведов Д. Ю. вручив квитки членів районного Товариства, що є вже доброю традицією в місті Києві.

Головний суддя змагань: І. П. Припута