ГоловнеНовини

Підсумки спартакіади «Праця і спорт ведуть до висот»

sportakiada16Підсумовуючи VІІ Спартакіаду ОППО Київської міської ради та Київської міської державної адміністрації «Праця і спорт ведуть до висот» 2018 року, хочеться зазначити, що вона пройшла на високому рівні і в запеклій боротьбі. Адже до останнього виду спорту не було відомо, хто стане переможцем та призерами Спартакіади.

Традиційно, до змагань з кульової стрільби долучилася і Київська міська організація ТСО України, виконуючи давні договірні партнерські відносини між ОППО Київської міської ради та Київської міської державної адміністрації і міським Товариством, змагання були проведені в дружній та спортивній атмосфері.

Тож приємні заходи, а саме нагородження переможців та призерів в шести видах спорту відбулися в Колонній залі Київської міської ради. Вітали команди та усіх присутніх керівництво Київської міської ради, об»єднаного комітету профспілки КМДА та Київради, Київської міської організації ТСО України, а також професійні артисти та аматори естради.

Чудовий захід пройшов у посмішках, вітаннях та з позитивними емоціями всіх присутніх, адже добру справу зроблено!

В планах оргкомітету Спартакіади, є нові і цікаві ідеї стосовно проведення слідуючих спартакіад, фестивалів та змагань, і в цьому Київська міська організація ТСО України, є надійним партнером!

Заступник Голови С. Соловей