ГоловнеНовини

Звернення оборонців міста Києва!

ТСОУ

До складних економічних та соціально-політичних проблем в Україні, додалася ще і війна зі «старшим братнім народом», який нас так полюбив, що вже 5-й рік не можемо відкараскатися від його «обіймів». Буремні події в Україні, які розпочалися ще в листопаді 2013 року на Майдані Незалежності, продовжуються і приймають нові форми сприйняття, розуміння та дій людьми — залишаються в свідомості Герої Небесної Сотні, які віддали свої життя за вільну і незалежну Україну. Багато чого змінилося Україні, на жаль в багатьох напрямках не в кращу сторону, обіцянки, залишились обіцянками, вбивць Героїв, по цей день не покарано, все шукають снайперів! Ось і деяким громадянам України, які «мешкають в місті Києві», захотілось попіаритися, так би мовити показати свій «патріотизм» та любов до України! Дійшовши до повного абсурду, побачивши «руку кремля» та знущання над пам»яттю про загиблих Героїв Небесної Сотні, у проведенні міських змагань з вогневої підготовки серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва «Снайпер столиці», які проводить Департамент освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Київський міський військовий комісаріат та Київська міська організація Товариства сприяння обороні України.

До вищезазначеного повідомляємо, що комплексні багатоетапні змагання «Снайпер столиці», які започатковані в 2005 році і проводяться щорічно, розпочаті в цьому році ще в вересні місяці і триватимуть по грудень включно, вони залучають до вивчення, вишколу та стрілецьких навиків практично усі школи столиці. Хочу зазначити, що змагання під назвою «Снайпер столиці» проводяться серед учнів професійно-технічних навчальних закладів, студентів вищих навчальних закладів, викладачів, а також дорослого населення міста Києва. Розуміння та усвідомлення, що кожен громадянин повинен розумітися на військовій справі в умовах війни – це обов»язок кожного!

Тож, шановні «патріоти», займіться краще справжніми справами і свою активність проявляйте у підтримці державних структур та громадських організацій, які всіма фібрами намагаються зацікавити та навчити учнівську і студентську молодь, що Україна – понад усе, і її треба вміти захистити!