Новини

Швидкість на все життя!

karting2Кажуть як зустрінеш Новий рік, так він і пройде, а він розпочався зі змагань з картингу. 8 січня 2018 року ми спостерігали за першими в цьому році змаганнями з картингу, про які, ми вже інформували. І ось вже 27 січня фінішував ІІ-й етап відкритого Кубку Київської міської дитячо-юнацької спортивно-технічної школи з автомотоспорту ТСО України з картингу.

karting3Нагадаємо, що змагання проходять за сприянням «INGUL-KART racing team», загальне керівництво організацією та проведенням змагання здійснюють Київська міська організація Товариства сприяння обороні України спільно з Федерацією картингу України, а безпосередня підготовка та проведення змагання здійснюється завдяки Київській міській дитячо-юнацькій спортивно-технічній школі з автомотоспорту ТСО України.

Боротьба, як і минулого разу, була досить захопливою та непередбачуваною, що можна побачити з турнірної таблиці. Юні спортсмени тільки починають своє сходження до вершин автоспорту, але вже зараз роблять для своїх вболівальників захопливе шоу – адреналін, швидкість та радість перемоги – найкраще допомагає відволіктися від сірих буднів та отримати свою порцію надзвичайних вражень!

karting1І за традицією переможці та призери змагань були нагороджені Кубками та Дипломами від Київської міської організації ТСО України.

Спортивний картинг є першою сходинкою в автоспорт, то ж маємо надію, що невдовзі ми бачитимемо знайомі імена в турнірних заліках «Формули-1», а поки що з нетерпінням чекаємо на наступні змагання, згідно спортивного календаря, яких в цьому році заплановано майже вдвічі більше.

Переможці змагань

Місце ПІП Команда
Молодші юнаки (6-8років)
1 Ель Баззал Вадим НВК Солом’янського р-ну м. Києва
2 Вербняк Іван ПСТК «Святошин» м. Київ
3 Бойко Данііл ПСТК «Святошин» м. Київ
Старші юнаки (9-11 років)
1 Сай-Мітряєв Валентин КМ ДЮСТШ з автомотоспорту
2 Пілявський Марк ПСТК «Святошин» м. Київ
3 Підгурський Богдан НВК Солом’янського р-ну м. Києва
Юніори(12-16 років)
1 Демков Кирил НВК Солом’янського р-ну м. Києва
2 Штанько Андрій НВК Солом’янського р-ну м. Києва
3 Гужвій Павло КМ ДЮСТШ з автомотоспорту
Дівчата
1 Сай-Мітряєва Софія УДЦПО
2 Бойченко Марта УДЦПО
3 Кельман Олександра УДЦПО
Командний залік
1 НВК Солом’янського р-ну м. Києва
2 КМ ДЮСТШ з автомотоспорту
3 Український державний центр позашкільної освіти

Головний суддя змагань:                І.С. Кияниченко